Kontakt

Varmt välkommen att kontakta mig!

Jag erbjuder hjälp för de flesta psykiska problem såväl individuellt som för par. Du är välkommen att höra av dig direkt på e-post alternativt att fylla i kontaktformuläret här nedan för att boka tid eller för att veta mer. Vid tidsbokning beskriv gärna kortfattat och övergripande vad du söker hjälp för samt vilka tider du kan. Jag nås enklast på e-post eller via kontaktformulär men det går givetvis även bra att ringa mig. Jag återkopplar så snart jag har möjlighet. Observera att jag kan ringa tillbaka till dig från hemligt nummer.

För den som föredrar går det även att boka tid direkt i min digitala kalender här. Du omdirigeras då till min externa bokningssida. 

Tveka inte att ta kontakt gällande eventuella funderingar eller förfrågningar, jag ser fram emot att höra av dig!

Bild på en lur symbol

0762-72 98 98

Bild på en e-post symbol

kontakt[at]hedvigreesalu.se

Bild på en hem symbol
Östra Larmgatan 15,
411 07 Göteborg

Av integritetsskäl är det viktigt att du tänker på att inte lämna ut känslig information eller personuppgifter utöver vad som anges nedan vid kontakt via e-post eller kontaktformuläret.  

  Namn

  E-post

  Telefonnummer (valfritt)

  Kontaktorsak (valfritt)

  Hur kan jag hjälpa dig? Vänligen beskriv med 2-3 meningar vad du söker terapi för. (valfritt)

  Hur hittade du hit? (valfritt)
  Internet-sökVänner eller familjVårdpersonalSociala medierFörmedlingstjänstAnnat

  Meddelande/önskad tid

  När du skickar ett meddelande behöver du ge ditt samtycke till att Psykolog Hedvig Reesalu AB behandlar de personliga uppgifter som du väljer att lämna ut.


  Bild på en logotyp

  Hitta till mottagningarna!

  Jag finns på två adresser i centrala Göteborg. Min huvudadress är Östra Larmgatan 15 vid Kungsportsplatsen (se kartan nedan). Jag tar även emot klienter på en mottagning som ligger på Kastellgatan 24 vid Linnéplatsen (se karta längst ned) samt erbjuder digitala besök på distans.
  Bild på en hitta symbol

  Östra Larmgatan 15

  Bild på Kopparmärra

  Till mottagningen på Kungsportsplatsen (Östra Larmgatan 15) tar du dig enkelt från såväl Centralstationen som Brunnsparken. Strax intill ”Kopparmärra”, mittemellan Joe & the Juice och Subway, hittar du entrén till Centrumhuset. Du söker upp Otterhällans Institut och ringer på varefter du blir insläppt i entrén. Du går sedan en trappa upp, tar till höger och ringer på ringklockan utanför dörren till mottagningen (Otterhällans Institut). Vänligen slå dig ner i väntrummet så kommer jag och hämtar när det är dags.  

  Bra förbindelser och parkering

  Bild på en symbol av en spårvagn

  Spårvagn/Buss

  Kungsportsplatsen.

  Tåg

  Centralstationen.

  Bil

  Parkering Stora Nygatan, Kungstorget alt. P-hus City – APCOA.

  Bild på en hitta symbol

  Kastellgatan 24

  Bild på Kastellgatan

  Till mottagningen i Linnéstaden (Kastellgatan 24) tar du dig enkelt från Linnéplatsen, hit finns goda förbindelser både från centrum och från Göteborgs västra delar. Från Linnéplatsen beger du dig enklast via Övre Husargatan till Kastellgatan. Strax efter Egg & Milk tar du vänster in på Kastellgatan. På höger sida, precis bredvid Salong Natali, ligger mottagningen. Tryck på ringklockan där det står Psykologmottagningen Kastellgatan så blir du insläppt genom entrén. Mottagningen ligger därefter på första plan direkt in till vänster. Vänligen slå dig ner i väntrummet så kommer jag och hämtar när det är dags.

  Bra förbindelser och parkering

  Bild på en symbol av en spårvagn

  Spårvagn/Buss

  Linnéplatsen.
  Olivedalsgatan.
  Seminariegatan.
  Brunnsgatan.

  Bild på en symbol av ett tåg

  Tåg

  Centralstationen.

  Bild på en symbol av en bil

  Bil

  Parkering Kastellgatan alt. parkering Skanstorget.

  Nära till bra förbindelser även från närliggande kommuner såsom Mölndal, Partille, Lerum, Härryda, Öckerö, Kungsbacka, Kungälv och Ale.